Om våre tjenester

Hos oss får du utført service, diagnose og utbedring for godkjenning. Mekanisk arbeid omfatter så mye, og vi utfører alt innen dette området.

Vi gir deg gjerne pris på utførelse av arbeid, enten det er karosseri eller mekanisk. Vi prøver å være så nøyaktig som mulig når vi gir pris på arbeid. Derfor foretrekker vi å få bilen inn for vurdering i forbindelse med prisgivning. Da unngår man store avvik i prisen, og man slipper ubehagelige overraskelser.

Med over 20 års erfaring må vi kunne si at vi innehar mye kunnskap.Vi har erfaring med alle bilmerker, typer og modeller takket være vår kundekrets. Vi arbeider både med privatbiler og firmabiler og det gjør at vi får god kunnskap om mange bilmerker.

Når det oppstår en skade på bilen din er det ikke vilkårlig hvor du velger å reparere den. I dag stilles det høye krav til bilprodusentene, spesielt når det gjelder sikkerhet. Det stilles selvsagt også strenge krav til oss som skal reparere bilen når den har blitt skadet. Kvaliteten på bilen vil aldri bli bedre enn kvaliteten på det arbeidet som utføres etter en skade.

Service oversikt

Bilutleie.

Har du behov for leiebil mens bilen er hos oss, snakk med vår kundemotaker når du bestiller time til din bil.
Når du leverer bilen din får du leiebil hos oss.

Husk å sjekke om du har leiebil i dekning i din forsikrings polise.

Kontakt oss

Oppretting

Vår oppretteravdeling har utstyr for retting av de fleste typer bilskader.

Med moderne hjelpemidler gjør at du kan være trygg på at bilen din er i de beste hender.
Alle våre medarbeidere har Enten lang erfaring eller fag-Brev i sitt felt, og setter sin Ære i å tilfredsstille våre kunders forventinger på høy kvalitet.

Kontakt oss

Lakkering

Vi har nytt topp moderne lakkeringsanlegg som tilfredsstiller myndighetenes krav med tanke på ansatte,samt indre og ytre miljø.
Våre lakk produkter leveres av Lakkfabrikanten PPG. Vi er også PPG sertifiserte som fører til at vi til en vær tid må være opptatt av kvalitet og miljø.

Kontakt oss

BILGLASS!

Ved reparasjoner vil det alltid være en "kalkulert" risiko for at frontruta vil kunne sprekke ved bearbeiding av steinsprutområdet. Dette forekommer en sjelden gang, men utfallet for kuinden vil da være skift av selve ruta og påfølgende bruk av forsikring og egenandel mellom kunde og forsikringsselskap.

Kontakt oss

Produkter

Moderne bilglass tilbyr en rekke attraktive funksjonaliteter som øker kjørekomforten,passasjerens komfort og sikkerhet. Bare produsenter av originalutstyr kan tilby alle disse fungsonalitetene . vår foretrukne glassleverandør ,saint-Gobain sekurit, er en av verdens ledende produsenter av glass.
Alle erstatnigsglass som produseres av saint-Gobain sekurit-logoe,produseres ved hjelp av de samme spesifikasjonene og produksjonsstandarene som originalutstyret som ble benyttet når kjøretøyet ble produsert. Derfor er disse glassene med samme kvalitet som orginaldelene. Kan vi tilbakestille ethvert kjøretøy til den orginale tilstanden. Med bruk av orginaldeler og erfarene montører kan vi alltid garantere kvalitetsarbeid.

Kontakt oss

Husk!

Din frontrute er en del av bilens bærende konstruksjon ….og du. Trenger du bil mens du venter, får du låne en av oss.

Kontakt oss
Ta kontakt på forhand så avtaler vi pris og andre forberedelser.
Takk for at du valgte oss. Ha en fortsatt god dag!
Kontakt oss:
Nesbyen.
Telefon: 32 07 04 20
Finn oss på:
Copyright
Copyright © 2020. All rights reserved.
Nesbyen Bilskadesenter AS